Frakt & ReturSjöfartspolitik

Internationell frakt hanteras av International Transport Company, inom 3-5 dagar leverans i tid vanligtvis.

• Din order kommer att vara försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS hemsida.

• De flesta internationella försändelser skickas via DHL främst inom detaljhandeln, medan grossist, kontakta oss nu, det är därför du kan njuta av fri frakt till Storbritannien, AU, USA, etc och stor rabatt erbjuder här utanför retailing.Save mer pengar nu åtnjuter verklig helt ny kvalitet.

• Vi är en professionell online-återförsäljare och samarbeta med EMS uttrycker långsiktigt, sjöfart ordning och levererar direkt till din door.Please se till att du är hemma när paketen ska anlände.

• Alla paket kommer att skickas i en annan box!

Returpolicy

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 7 dagar" .Before med lätt utbyte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.

• • Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här.Vi lovar dig om rätt ordning package.So om återvänder rätt objekt för en återbetalning: alla gångna tillbaka objekt är föremål för en 15% utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning resepaketet

e, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

• Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får vår feedback här!

Utbyten

Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.Feedback nu! Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.

• Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

• Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

För Annullering

Avbokning av en order måste begäras innan beställningen har dispatched.Cause som vi behandla alla order så snabbt som möjligt inom 6-8hours efter order placering, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå i denna viktiga point.Cancellation förfrågningar efter att beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Vänligt Meddelande: Om du inte har fått ditt spårningsnummer inom 3 dagar efter din beställning, kan din e-postserver har sett det som spam.In detta fall, kontakta oss för att få hjälp i order "spårning.

tillbaka