SekretessmeddelandeVi tar sekretessen för information om användare och kunder på webbplatsen för kunder ( "du") på största allvar. Läs följande policy för att förstå hur vi kommer att behandla dina personuppgifter när du använder webbplatsen.

Personuppgifter

Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress), hänvisade också till häri som "personlig information" om dig om du ge det till oss frivilligt.

Vi säljer inte eller skicka någon produkt som beställts via webbplatsen direkt till någon vi vet är under 18 år Om du är under 18 år, bör du använda webbplatsen endast med deltagande av en förälder eller vårdnadshavare och bör inte lämna någon personlig information till oss.

Hur vi skyddar din personliga information

Vi sparar dina personuppgifter på en säker server och använda förfaranden för att skydda den personliga information som vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om vi kommer att ta (och kräver att våra tredjepartsleverantörer att ta) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder avseende dina personuppgifter samlas in och lagras på webbplatsen, på grund av den öppna karaktären hos Internet, kan vi inte garantera att någon av din personliga information lagras i våra servrar, eller överföras till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst, och vi frånsäger sig allt ansvar för stöld eller förlust av obehörig skada tillgång till eller avlyssning av ett datum eller kommunikation. Genom att använda webbplatsen godkänner du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.

Tredje parts webbplatser

Du kanske kan få tillgång till vissa tredje part webbplatser via länkar på vår webbplats. Vi är dock inte ansvarig för eventuella andra webbplatser, eller deras respektive sekretesspolicy eller hur deras behandla information om sina besökare eller användare. Vi råder dig att kontrollera deras integritetspolicy för att ta reda på hur det behandlar din personliga information.

Meddelanden

Vi kan skicka meddelanden till dig med avseende på din användning av webbplatsen genom att skicka ett e-postmeddelande till den e-postadress i ditt kontoinformation, genom att skicka ett brev via e-post till kontaktadressen i ditt kontoinformation eller genom att publicera ett meddelande på webbplatsen när du öppnar ditt konto. Godkänner du att vi kan underrätta dig genom sådana medel. Om inte annat. Om inte annat anges i meddelandena, kommer meddelandena att träda i kraft omedelbart.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Våra sekretessrutiner kommer att utvärderas kontinuerligt mot ny teknik, affärspraxis och våra kunders behov. Som vi uppdatera och bredda våra tjänster vår sekretesspolicy kan utvecklas. Vänligen kontrollera denna sida för uppdateringar med jämna mellanrum. Observera genom att använda eller registrering hos vår webbplats eller genom att tillhandahålla personlig information godkänner du att följa gällande regler om vår Private Policy. Vi kommer att visa på toppen av politiken när revideringar sent gjort.

Användning av sajt innebär samtycke

Genom att besöka denna webbplats, betyder du ditt godkännande av denna sekretesspolicy med avseende på icke-personligt identifierbar information. Genom att tillhandahålla personlig information via webbplatsen, betyder du ditt godkännande av denna integritetspolicy med avseende identifierbar information. Om du inte håller med något som beskrivs i denna sekretesspolicy kan du sluta använda webbplatsen. Din fortsatta användning av någon del av webbplatsen efter utstationering av ändringar i sekretesspolicyn att du accepterar dessa ändringar.

Allmän Kontaktinformation

För frågor om våra produkter av denna webbplats, klicka på knappen kontakta oss.

tillbaka